Топ контакт

Контактирајте нè на: pravo@soros.org.mk 

Choose language

Search

Breadcrumbs

ПРОМОЦИЈА НА РЕЗУЛТАТИ ОД ИСТРАЖУВАЊЕ, 27.09.2013


Right to Know Day - Меѓународен ден на правото за слободен пристап до информации

Фондацијата Oтворено општество - Македонија (ФООМ), по повод Меѓународниот ден на правото за слободен пристап до информации, 28 септември, ќе ги промовира резултатите од најновото истражување за перцепцијата на граѓаните за правото на слободен пристап до информации во Македонија, како и видувањата на имателите на информации во врска со спроведувањето на Законот за слободен пристап до информациите. Промоцијата ќе се одржи во петок, 27 септември 2013 година, во ГЕМ клубот, со почеток во 10.30 часот.