Топ контакт

Контактирајте нè на: pravo@soros.org.mk 

Choose language

Search

Breadcrumbs

Прес-конференција за имплементацијата на Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер

Во петок на 31 август 2007 година, со почеток во 12:30 часот, Фондацијата Институт отворено општество – Македонија во соработка со партнерите на проектот Имплементација на слободниот пристап до информации ќе одржат прес-конференција на тема: Една година потоа: Извештај од имплементацијата на Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер.

Прес-конференцијата ќе се одржи во просториите на НВО Инфоцентар.