Топ контакт

Контактирајте нè на: pravo@soros.org.mk 

Choose language

Search

Breadcrumbs

Поднесување на жалба

 

Интерактивен систем за поддршка при поднесување на жалба при барање за слободен пристап до информации од јавен карактер.

За да започнете со прашалникот, кликнете на следниов линк