Топ контакт

Контактирајте нè на: pravo@soros.org.mk 

Choose language

Search

Breadcrumbs

Поднесување на барање

 

Oвој интерактивен систем Ви овозможува едноставно да ја проследите процедурата на поднесување на барање за слободен пристап до информации од јавен карактер, според соодветниот закон.

Ве молиме, доколку не сте запознаени, да прочитате малку повеќе за следниве термини и карактеристики чие познавање е неопходно доколку сакате да ги искористите Вашите законски права и побарате информација од јавен карактер од определена јавна институција.

За почеток на интерактивниот систем кликете на овој линк.