Најнови вести

Прес-конференција

СУДСКИТЕ ПРЕСУДИ И ПОНАТАМУ ОСТАНУВААТ НЕДОСТАПНИ ЗА ЈАВНОСТА

Македонското здружение на млади правници, Скопје ќе одржи прес-конференција во просториите на НВО Инфоцентарот, во петок на 08 Мај 2009 година, со почеток во 11:00 часот.

СООПШТЕНИЕ

ВЛАДАТА ТВРДИ ДЕКА ГО НЕМА ДОГОВОРОТ ЗА ПРОДАЖБА НА МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ!?

Соопштение

ДОЛГ Е ПАТОТ ЗА ДОБИВАЊЕ НА ИНФОРМАЦИЈА ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Страница 14 од 27